Flytt

Det börjar bli rätt tomt härinne, packar för fullt inför flytten. Imorn tar jag en madrass och lite andra grejer och får tillgång till lägenheten så att jag kan sova där. Jobbar nämligen natt i helgen också, men jag kan inte vänta, måste flytta direkt ;) Får ju sova lite mer om jag slipper åka hela långa vägen hem också, med tanke på arbetspassens längd (18:30-05) lär jag ju bara jobba och sova lördag, och vara jättetrött på söndag då vi flyttar mig och efter det jobbar jag 17-02 så! :) Däremot vill Gurkan byta pass med mig så att jag tar hennes lördag, och hon min måndag så då kan jag ju vara ledig där om jag skulle vilja. Har inte riktigt tänkt klart på det hela än. Jobbar ju lätt hellre en måndagsstäning en familjehelgslördag, faktiskt.

Just nu sitter jag mest och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så att jag kan hänga upp tvätten och gå och sova :)

Återigen, ta en titt på inlägget under, visst blev dom bra!

Stolar

Jag flyttar ju på söndag, så jag har fixat två stolar (för stolar måste man ju ha). Vi hade fyra sådana här på vinden, jag tog två. (Ser ni vad fula och äckliga!)

 

Sen köpte jag färg och tog lite hjälp av mor och far. Och vips!

 

Samma tyg till dynorna som till min fåtölj, men det passar ju så himla bra! Jag är mycket nöjd.

Tack för målarhjälpen mamma, och tack för omklädningsditskruvningshjälpen pappsen :)

 

Om någon vill bära på dessa fina på söndag är det bara höra av sig ;)


Håhå

HåHÅ! Ser ni vad det här är då?

 


Kines

Idag åt vi på China också. Här är familjen:




Och min lyckokaka:


Okejokejokej

Okej okej. Jag har loppisfyndat!

Det här är typ bästa. Jag är nog lite kär i den egentligen :)

 

Köpte också de här två, som jag tänkte pyssla lite med. Så att dom blir finare alltså :)

 

 

Jag har också fyndat i en vanlig affär. Idag (de andra lamporna var för flera dagar sedan)

Den här hittade jag på Nordik för någon vecka sen, 50% på den då, och idag så vips var det 75% rabatt! Det märkte jag när jag skulle betala i kassan. Vilket flyt jag har!

Det är den rosa lampan här mitt i alltihop i alla fall. Den fanns i turkos också, svårt val.

 

Jag har målat med. Igår hann jag med det här bordet (var brunt och fult innan)

Nattduksbord har jag använt det till, får se vad det blir hädanefter.

Har också köpt färg till att måla två stolar vi tog ner från vinden idag. Har ingen bild på dem men det blir nog bra.


.

PS. Åsa får plats i kistan.

AKJbsflskdg

Det kliar i hela kroppen för att jag känner för att pyssla eller måla om någonting eller typ flytta. Flytta är nog det jag vill egentligen. Så idag har jag köpt sprayfärg så jag kan måla min kista imorn (vad jag ska med den till vet jag inte riktigt än, men jag gillar den så). Grundmålandet struntar jag i, det blir nog bra ändå. Imorn är också planen att packa ihop lite mer av mina saker i flyttkartonger, får se hur det går. Rätt mycket saker man har egentligen..

Tömde för övrigt kistan förut (Fick med den när jag köpte alla mina tusen mattrasor) och hittade en tidning från 1964 i botten av den. Har klippt ut en annons som jag ska rama in :) Kan bli fint.

Nu ska jag ta mig en dusch, får se om jag blir piggare av det. Om jag blir det; Muffins eller en film. Om inte; Sängen och en bok.

Jag är dock ledig imorn så jag känner inte riktigt för att sova än. Men om jag gör det kanske jag vaknar rätt tidigt imorn (Tror inte det men ändå) och får någonting mer gjort av dagen :)

Tjosan.

Jahajahaja

Mamma och pappa och grannar sitter och spelar "med andra ord" och tror att Britney Spears har varit med i Spice Girls. Alltså.. ja. Det säger väl allt.

Idag har det rullat på bra på jobbet och jag fick vara kvar två timmar längre än vad jag skulle egentligen.

Lyxmousse är fortfarande jättegott.

Jag funderar (som vanligt) på att baka några muffins för att förhöja stämningen på jobbet imorn, eller möjligtvis frukostmuffins. Kan vara bra det med :)

Linus var här när jag kom hem så jag står inte på min egen parkeringsplats, men det gör ingenting :)

Hej då

Hej!

Kära dagbok, idag har jag och mamma gått runt på Maxi och hon fick mig att köpa lite saker, fast.. jag fick väl mig själv att köpa saker också.

Köp nummer ett: Skor. Vinterskor, lite dyra på 350 kronor, men om jag ska börja gå till jobbet snart kan det vara bra med ett par hela skor som inte läcker in och blir kalla.

Köp nummer två: En tröja. Typ tunn och vit som kan vara himla bra i afrika, eller någon annanstans.

Köp nummer tre: En klänning. Den här blev jag själv helt kär i, och den kostade bara hundra kronor. Har den på mig för tillfället. Måste hitta någon bra dag att ha den på. Se nedan:



Ni kanske kan tänka er utan sockarna, dom har jag ju för att det är kallt. Och kanske med ärmarna likadant uppkavlade eller utsläppta, inte olika (det är ju lite konstigt). Åsa tycker att den är snyggare bakifrån också..

Köp nummer fyra: En hel vagn med mat. Och muffinsformar (för dom tog slut igår så muffinsarna jag gjorde då blev inget bra).


Tack och hej, leverpastej!

Gästblogging I say!

Cha cha Bloggen!

Jag är en glad tjej på 19 jordsnurr. Jag har körkort och tycker om ljud (Ja, ljud! det är inget fel med det!) På fritiden gillar jag att se på film och umgås med vänner *host* Festa! *host*.. 
Ae, men det är lillasyster Åsa här! :D

Det är en grej som jag tänkt på ett tag nu och jag undrar om nån annan har noterat det. Pia har ju som alla säkert redan vet endast och enbart, vareviga dag, gröna eller blå kläder. och det är ju lite gulligt, Pia i ett nötskal sådär.
Grejen är bara att om hon har sin blå fleece och sin gröna mössa så ser hon ut som ett litet Blåbär! :D
Har någon annan tänkt på det eller är det bara jag? Jag lägger upp en bild så ni kan se vad jag menar!

Blåbär^^



Jag har ingen aning om hur många som läser blåbärsbloggen men nu när jag tänker på det blir jag nästan lite nervös O__o Tänk om hela max tror att jag menade allvar med första stycket liksom, det brukar ju vara så att ingen förstår min humor iof, så det är väl helt rätt egentligen..

Jaha, jaa, ni som läser gör väl det för ni tycker om Pia och inte för att ni tycker mig :/ Så jag säger väl hejdå nu

Ha en bra dag! :D
..eller kväll eller whatever

Over and Out *KSSHCSSCHH*




Gubbe

Ät mig, skrev jag på den här och la på micron på jobbet. Undrar om någon är villig att döda stackaren :)

 


Iih

Stänger på jobbet imorn, så jag behöver inte gå och lägga mig än :D
Det enda problemet är väl att jag börjar bli hungrig, jag ser inte det som en bra sak, för om jag äter måste jag borsta tänderna igen och det orkar jag inte.. Och då fortsätter jag ju vara hungrig.

Har också kollat på första avsnittet av No Ordinary Family. Det är ju bra! Hittills, får se hur det fortsätter. Lite som Heroes fast lite roligare, och förhoppningsvis inte lika rörigt. Tror hon mamman är med i båda serier också?

Nu kommer jag inte på något mer, faktiskt. Ska gå och värma min vetekudde och gå och lägga mig :) (man sover så mycket bättre om sängen är varm från början)

Tjosan

Glasögonorm

Idag har jag varit på synundersökning och beställt nya glasögon och solglasögon. Synen hade bara ändrats litelite men jag är nog väldigt känslig för sådant så det behövdes nya glasögon. Hoppas att jag vänjer mig vid hur de ser ut snabbt bara.

Har också fyndat en saftkanna på lagerhaus (rea på rean :)) och en muffinsbok (samma serie som min kakbok och min chokladbok) och en slev. Och så har vi handlat mat och kollat i lite andra affärer.

Gått upp jättetidigt också, typ före åtta, på en ledig dag. Sovit framför tv:n i mammas säng har jag också hunnit med.. Imorn är det jobb igen (börjar klockan tre så inte jättetidigt ändå) :)

Nu ska jag väl.. ja.. jag vet inte. Hej då i alla fall.

Hallon- och chokladmuffins.

Hallon- och chokladmuffins står i ugnen. Egentligen är jag så trött att ögonen vill åka igen av sig själva, men jag var så sugen, och det går ju så fort, egentligen. Så där är de. Om tio minuter ungefär kan jag äta av dem och jag hoppas att de är goda, men när misslyckades jag med muffins senast liksom ;) Hihi. Dom ser jättegoda ut också.

För övrigt sitter jag i köket och skriver det här, för jag får inte vara i mitt rum för där sitter Åsa och kollar på Private Practice (och innan dess Greys Anatomy) bara för att hon inte orkade kopiera över det till sin egen dator.

Nu börjar det lukta gott här också!

Idag har jag öppnat på jobbet, igen. Hela veckan känns det som :) Rätt skönt att få ha samma dygnsrytm så länge faktiskt, även fast det ändras på på onsdag.

Man kanske skulle göra lite te till muffinsarna.. Eller typ ett glas iskall mjölk kanske!

Jag har nämligen bestämt mig för att jag inte får sova innan klockan nio (för då kommer jag vakna, pigg, någongång inatt och det vill jag faktiskt inte) så jag måste hitta på något mer.

Fem minuter kvar!
HEJDÅ! :)

Sömn

Det är lördag, klockan är inte ens tolv än, och hela familjen förutom jag (Och bror då, men han både bor inte här, och jobbar just nu så) sover. Dom sover, och det är jag som ska gå upp vid sju imorn.. Jag kanske borde följa deras exempel..


Lilla blå

Lilla blå rullar igen! Hoppas jag i alla fall, med tanke på att jag ska ta den till jobbet imorn. Min duktiga pappa har nämligen lagat den. Får hoppas att det inte är så himla halt på vägarna imorn bara, vilket det säkert är eftersom snön har börjat smälta. Jag hör hur det droppar på fönsterblecket.

Idag har vi packat ihop lite av mina saker inför flytten också. Mest köksgrejer och sånt, ner i flyttkartonger. Dom behöver jag ju inte ha förren jag bor själv. Kläderna och så får ju vänta ett tag. :P Men det är ju mycket mer saker än vad man tror!

Allt för idag, tjosan!


Bilen

Nu sitter jag här, klockan halv sju på morgonen, och väntar på att pappa ska bli klar. Min bil gick nämligen sönder igår (någon rem, billigt men jobbigt att fixa), så han är snäll och skjutsar mig till jobbet innan han åker till sitt. Jag orkar såklart inte skotta fram bil nummer tre som vi har så, men det blir nog rätt perfekt ändå. Med tanke på att jag somnade före nio igår så är jag inte så fruktansvärt trött. Puffar sitter jag och äter också, och lyssnar på Winnerbäck om ni skulle undra det också. Fryser med, det är ungefär 16 grader härinne, tur att jag inte ska sitta kvar så länge :)


Harry Potter

Dricker te utan mjölk, vuxenpoäng till mig. Det fanns nämligen ingen..
Fast massa minuspoäng eftersom jag gör det halv två på natten kanske.

I alla fall, idag sov jag nästan hela dagen och sen träffade jag Bo, Lisa och Malin på Munken för middag (renskavspanna för min del), mycket trevligt. Glömde fota någonting dock så bilder blir ni utan. När vi var klara och skulle gå därifrån föreslog jag bio så det blev Bo och jag och Harry Potter, och en massa småungar (femton år kanske?) som stank parfym, inte slutade prata och som det var en väldans massa spring på. Men bion var bra, sällskapet fint och godiset gott :) Väger ju upp det hela måste jag säga. Filmen slutade precis när parkeringstiden gick ut, perfekt skulle man kunna säga. Men vi kom ju dit några minuter för sent men inga böter där inte :)

Nu ska jag ta en dusch och röra mig mot sängen, ska ju trots allt jobba imorn (12-15).

Kram på er

RSS 2.0