moder

imag0020 (MMS)

moder


Bild

Jag ska nog börja bildblogga alltså!


Hej

Idag har jag gjort pastagratäng och det blev typ fem matlådor också :) Sjukt bra!

Allt är diskat, godiset ligger här bredvid mig. Nu ska jag bara duscha och sen ska jag nog röra mig mot sängen för jag är himla trött idag, sov inte så bra inatt.

Hejsvejs

SMS-inlägg

imag0003 (MMS)


Hej

Ett förlåt kan vara på sin plats till er mina trogna läsare?

Jag jobbade sisådär 57 timmar förra veckan, natt nästan allihop, så jag har inte riktigt orkat. Eller haft tid. Min tid räcker inte till!

För tillfället har jag mycket ont i huvudet. Men jag har inte tid att vara sjuk!

Jag har köpt en ny mobiltelefon :)
Jag har träffat en Johan!

Godis är annars en viktig del i mitt liv nu för tiden..

I söndags gick jag mitt första K. Det fungerade. En redbull på det då ;) Idag frågade Eva om jag hade druckit någon energidryck i söndags för jag var lite speedad (som sist) men så länge kan det väl inte sitta i ändå?

Hejdå.

.

Woop. Hejsanhoppsan. Jag har inte riktigt haft tid för er här på min blogg dom senaste dagarna men ni behöver inte vara ledsna för det :) Jag har i och för sig inte riktigt tid nu heller för jag ska cykla ner till jobbet för att möta Eva och så ska vi cykla till tvåan och jobba där ikväll istället.

Jag har fortfarande träningsvärk i vaderna, och ont i fotleden, jag hoppas att det går över snart!

Tjarrå!

Vadstena

Malin är här, vi väntar på att esc ska ta slut så vi kan gå och sova. Väldigt spännande. Vi röstade på Moldavien bara för att dom hade så fina hattar, men gav Sverige dom några röster? Neejdå.

Vi har varit på folkhögskoledagarna i Vadstena idag, och bara maten får mig att vilja börja där igen. Och det kliar i fingrarna efter att göra saker nu, och jag måste köpa en symaskin och tyg! Och hämta hit mina mönstermallar och pärmar och andra saker. Sjukt vad en modevisning och en utställning kan göra med en människa. Visste inte riktigt var jag skulle ta vägen när vi var där för att jag också ville göra en massa saker! Ett år till tack!

Nu är vi jättetrötta och jag orkar inte skriva mer. Men Vadstena, om man en gång har bott och gått på den skolan gör man alltid det! Det är som att komma hem. Fast jag hade glömt hur kallt och myggigt det faktiskt är. :P

Kram på er alla :)

En gammal Vadstenabild kan jag väl bjuda på:

Den är faktiskt från när jag var i Vadstena med HistoriaC-kursen i gymnasiet. Men ungefär såhär såg det ut idag!


Grå

Ojoj, nu har jag ju glömt uppdatera er på viktiga saker ;) Jag klarade min assistensuppkörning i måndags, så nu har jag fått byta kläder och en massa andra saker som inte säger er något. Får gå chefspass också (det är ju det som är tanken när alla ska ha semester i sommar).

Idag var det en jätteleverans, så imorn kommer jag nog ha träningsvärk. Den kom typ kvart över åtta, och vi var klara vid halv tio. Sjukt. Bra att man är liten och bra på att pussla ;) Man märker att det är sommar! Lär ju fortsätta såhär. Tur att det inte kom så många gäster den första timmen så vi kom ikapp!

Jag skar mig på tomatskäraren också, hade inte skyddshanskarna på mig! Nu vet jag varför man ska använda dom. Plåster i några dagar på det tror jag, ser inte så fint ut.

Precis just nu är det en geting i mitt fönster, undrar hur jag ska få ut den? Sitter liksom mellan persienngrejerna.

Ska strax gå till Hemköp och handla dagens middag och där ska såsapåsa möta mig och följa med hit och äta och kolla på film :)

Bästa arbetsveckan för det här vädret har jag också! Ledig igår, slutade fjorton idag och börjar inte förrän sjutton imorn och på fredag. Så jag ska försöka få lite sol på mig. Idag gick det sådär för jag somnade lite alldeles nyss (och nu när jag vaknade så känner jag mig förkyld, och det är också jättekonstigt).


Och det här vill jag äta till middag, helst, fast det kanske kan vara lite svårt att få tag på och bli mätt på:


sdgh

Försov mig imorse, men om leveransen hade kommit liiiite tidigare hade det flutit på jättebra :) Men så är det väl ibland när det är nya som kör ut leveranserna. Det blir ju lite jobbigare när vagnarna kommer i fel ordning exempelvis ;)

Sen så slog jag i armbåden i balmaskinen, och det gör ont fortfarande (fast det gjorde inte så ont när jag gjorde det) och jag hoppas att det går över tills imorn. Det räcker med att jag fortfarande har ont i fötterna och fotleden. I övrigt har jag inte skadat mig alls idag :D

Jag är rätt trött nu. Hoppas att jag är piggare imorn.

Sitter just nu och lyssnar på Winnerbäck och funderar på att duscha så jag får det överstökat.

Jobbade lite längre än till tre idag också, som vanligt kommer jag inte därifrån när jag ska sluta egentligen ;) Jag är så fruktansvärt snäll! Typ. Fast nu jobbade jag ju in det jag missade imorse så det är lugnt. Men jag är fruktansvärt snabb också, var på jobbet 20 minuter efter att jag skulle ha börjat så :) Hihi.

Och ja, jag skriver lite bara för att skriva så att ni inte ska bli ledsna. Hejdå.

Mamma

Skriver med mamma på skype, och helt plötsligt får jag ett sms.

"Jag gick ut iaf du undra vårt jag tog vägen".

Jag tror ni förstår vad det är hon försöker säga. Så himla söt som bara försvinner iväg. :)


Sand

Nattjobb igår, kortpass idag :) 15:30-19, och sen tänkte Åsa komma hit tror jag.

Jag är sjukt hungrig men orkar liksom inte göra något, ett litet i-landsproblem sådär.

Kanske skulle sova en liten stund till?

Däremot så äger jag ett nytt läppsyl, men ingen ny mobiltelefon för den ska typ utgå och finns inte riktigt att köpa i vitt någonstans, så jag kanske ska fundera på att köpa den lite nyare modellen?

Jag fryser. Trots att jag har sovit med pyjamas, sockar och fleecetröja under mitt 5-täcke och min filt. Jag frös igår också, behöver jag säga det ens? Hihi.

Undrar vad jag ska äta till middag idag..


Såsapåsa

"Meh, så dricker jag precis där glaset är"
- Åsa


RSS 2.0