jamenvisst!

Jag får visst ta och säga hej till Bo också. Där hade vi nämligen en till läsare som följde mitt bloggande även fast jag inte skrev. ;)
 
Just för tillfället ligger jag i sängen och vill bara sova mer. Nattjobb. Blä! Jag gick upp och åt lite choklad (skulle liksom äta frukost var det tänkt) Och sen kröp jag ner igen. Får se om jag lyckas när Johan kommer hem. Jag börjar jobba om två timmar och en kvart så.. 
 
Till resan har vi nu köpt lite saker. En sovsäck, på extrapris när xxl öppnade, fina grejer. Trodde att jag skulle behöva lägga ut massa pengar på en men vips, billig! Pia glad :) Har också införskaffat mig en resehandduk och en kamera och en pannlampa. 
 
Packlistan är typ klar också. Sötjohan skrev upp sig själv på min lista. Som om jag skulle kunna glömma honom! 
 
Nu börjar mina händer göra ont av att skriva i den här vinkeln. Tjohej! 
 

Länge sen!

Hej igen. Hej pappa, tack för att du fortsätter vara en trogen läsare trots att jag aldrig bloggar. (Det gick ju så bra förra resan menar jag..) Men nu ska det bli andra bullar! Hoppas jag. Har nämligen bestämt mig för att tävla med Johan om vem som har flest läsare när vi är borta! Det är också därför jag tänkte börja blogga igen. Nu är det mindre än två måmader till avgång, och jag är redan nervös. Mycket som måste fixas.. vaccinationer, måste köpa saker, förlänga hemförsäkringens reseförsäkring och så vidare. 
 
Om det är någon som inte vet så ska Johan och jag åka till Sydamerika i två månader med rosa bussarna! Ska bli skönt att ha någon att åka med den här gången. Det kanske inte blir så mycket bloggande fram till resan, men jag ska försöka så smått i alla fall. Det blir förhoppningsvis bättre under själva resan sen, även fast jag kommer satsa mer på att njuta av den än att se till så att ni vet allt som händer ;) men det lär finnas mycket dötid de dagar vi mest åker buss så det ska nog gå!
 
Vi kommer hur som helst börja i Ecuador och sluta Brasilien. Med några fler länder och höjdpunkter. Så surfa in här från och med 20 november så ska ni få se på grejer! 
 
Nu tänker jag börja skriva en packlista så kanske nervositeten släpper lite. Hejsvejs. 

RSS 2.0