X

Jag köpte ju en snurrfåtölj på secondhand i onsdags. Idag hämtade vi den innan mitt jobb och när jag kom hem (efter att ha läst lite) satte jag igång med att klä om den.

Före


Inte så himla pjåkig som blåvitrutig, men ganska äcklig. Så jag tog bort tyget och fruktansvärt massa nitar, sprättade isär tyget och använde det som mönster. Den hade klätts om innan jag fick den, av förre ägaren kanske. Väldigt dålig på att sy var den som hade gjort det. Menmen.

In progress


Efter


Nöjd


Tackar pappa för nithjälpen också. Han tycker också att jag inte får sitta i stolen om jag har den här gröna tröjan på mig ^^ Hihi.

W

Idag har jag varit ledig. Jag gillart inte. Men jag har sovit större delen av dagen, och så har jag gjort en garnlampa, med hjälp av en ballong, pappersgarn och tapetklister, och mamma och mormor :)

Nu hänger den på tork. Höll med i duschrummet där nere också, lätt att städa :) Började själv först men det var himla svårt. Och ballongen blev inte större än sådär.. Så vi får se hur det blir när den är färdig! Kanske slänger den direkt, vem vet ;) Men jag (och mamma och mormor) tror att det blir bra.

 

Två sorters muffins står i ugnen nu också.. Och jag känner fortfarande för att göra saker! :D

V

Håret också ja! Lovade ju bilder, eller?

Före (Bara för att ha något att jämföra med)

 

Efter (Även fast själva bilden inte är så bra)

 

Under tiden


Fast det syns kanske inte så stor skillnad på bilderna?

U

Jag har köpt en stol! Eller en snurrfåtölj. På Hela Människan (Second hand). Ordinariepris 300 kronor men vi hade turen med oss för just idag var det halva priset. Dock så är den kvar där för vi insåg att den inte skulle gå in i min bil. Men mamma hämtar på fredag och jag har köpt tyg att klä om den med, om jag kommer på hur man klär om en sådan. Före- och efterbilder kommer när jag har fixat (och så glömde jag fota den när vi var där..)

Och så har jag köpt pappersgarn för att göra en trådlampa alá Eva. Fast det fanns inga jättestora badbollar inne på leksaksaffären så jag köpte jätteballonger. Får se hur det funkar. Skulle ju vara bättre med något lite mer hållbart kanske..

Och så gick Åsa och jag på bio och såg "I rymden finns inga känslor". Högsta betyg till den, och det är en svensk film. Kors i taket.

Och så åt vi mat med mamma och Ulle:

 

Fast ordningen på sakerna vi gjorde är kanske inte riktigt rätt. Innan allting jobbade jag också och det gick fint.

T

Dagen har bestått av lite sömn (alldeles för lite, men det kan bli bra så är dygnet rätt sen) och ikea. Modern och syster köpte saker, jag tog en påse påsklämmor på slutet, mest för att ha köpt någonting alls inne på ikea. Däremot hittade jag en massa möbler jag skulle vilja ha. Men Afrika först, flytta hemifrån sen, så jag får hålla mig i skinnet lite.
Sen gick vi runt lite på ikanohuset medan vi väntade på att pappa skulle komma och hämta oss. Hittade en halsduksjal på Cubus, och hårfärg på Åhlens. Har varit sugen på att färga håret i några dagar och jag kände att det var bäst att passa på innan jag ångrade mig. Så nu är det gjort! En toning bara i och för sig, så vi får se hur det håller sig. Blev rätt bra ändå :) Bild får ni inte nu för jag orkar inte. Tjotjo.

S

Det här är dagens låt. Fast jag lyssnar på den i spotify. Men ändå.



Jag har ett i-landsproblem också. Jag vill äta saker, typ ostbågar, men jag har borstat tänderna.
Problem nummer två är att jag har ont i huvudet och ögonen eftersom jag inte har använt mina glasögon på en timme ungefär.
Tredje är att jag inte är så trött som jag vill vara.

R

Nattjobb lördag, och så blev det visst en lång natt igår också, oväntad. Det skulle bli min vändatillbakadygnetdag så jag tog ett extrapass och skulle jobba 1615-21 men Evelieva var sjuk så jag tog stängningen med Jessica, så schemalagt till 0230 men vi kom inte därifrån förren 0320 ungefär.. Klockan tolv fick ju folk lön. Därav att jag inte har bloggat på några dagar.

Här har ni mig i alla fall:

Och på lappen står det:


Det har nämligen kommits på att jag borde få lite pengar för mina kakor, så Jessica knåpade ihop en liten bössa :) Så nu är det ju bara att jag bakar!

Idag har i övrigt gått åt att sova till fyra ungefär, vara vaken en timme eller två och sova några till. Och efter det blev det tv och varm choklad.

 

Och modern har börjat måla garderobsdörrarna i hallen. Kommer bli jättefint :)


Q

Jag tycker att den här, från Nordik, är så himla fin. Men den är lite dyr, och jag kan inte komma på hur man gör en själv. Material liksom? Några förslag? Ska ju helst bli billigt också.. heh.

 

En sån här hade jag tänkt göra också:

 



Det känns aningen lättare. Måste bara köpa typ en stor badboll eller liknande, och kanske papperssnören (eller så tar jag vanligt bomullsgarn) så är det bara tuta och köra. Tänkte ha en sån här jätteglödlampa inuti.

Och så sittpuffarna jag visade i ett tidigare inlägg, fast större. Med antingen något hårt, typ trä, och mellanlägg/mjukt tjockt tyg, eller proppa den full med saccosäckskulor.

Jag vill också gärna köpa bord och stolar på loppis och måla bordet vitt och stolarna i olika färger. Och så har vi såklart sängen som jag vet hur den ska se ut, ungefär exakt, men jag kan inte bygga saker direkt, och det har jag nog inte råd med riktigt än heller, så det får vänta. Men de tre första sakerna i det här inlägget borde gå!

 

Jag dör snart av allt jag vill göra. :D

Känner rätt mycket för att flytta hemifrån också.. :P

Men först Afrika, och nu ska jag nog gå och väva lite! Ska bara försöka få med mig spotify ner, och lite mer kläder på mig för det är lite kallt.


P

Pinsamt det skulle bli om jag hoppade över någon bokstav i alfabetet.
Jag tänkte bara säga att jag bakade häromdagen (igen), men jag glömde fota när de låg fint upplagda. Rocky Road-kakor i alla fall.
Och nu pratas det om en kak-kassa på jobbet för att jag inte ska bli fattig :) Det är fint.



Kram på er!

O

Idag har vi varit i lite olika affärer, minsann! Först tänkte vi åka till HelaMänniskan men de öppnade 14 och vi trodde dom stängde 14, fail. Men vi tog importören som ligger där istället.

Vi hittade några svärd. (Och mamma och syster är så villiga att vara med på bild :D) Jag köpte fyra vinglas för en billig penning. Här får ni se ett av dem (orkade inte packa upp allihop när jag kom hem, och om jag mot förmodan inte skulle hitta den någon gång så har jag lagt dem i mitt vitrinskåp som står utanför min dörr)

 

Vi var också på bauhaus där mamma köpte färg, och på ÖB och köpte lite ved och sockar, och på Nordik där mamma provade hattar. Eller?

Och så handlade vi mat, massor av mat. Men innan dess fikade vi.

 

Vi blev allihop förundrade över hur vi fick in allting i bilen, men det gick! :D

 

 

Btw (By the way), jag vill göra en sån här lampskärm:

och två sånna här sittpuffar (fast större), frågan är vad jag ska ha som stoppning?

frågan är också var tiden ska komma ifrån, med tanke på hur mycket saker det är jag faktiskt vill göra :) Men men!

 

 

 


N

Försov mig nästan imorse. Vaknade 1400 och då var alarmet avstängt. Började 1500. Hihi. Tur att jag inte gjorde det.

Bästa kommentaren idag var nog Jossans när hon fick veta att jag inte jobbar på onsdag (då hon jobbar). "Men jag vill ju ha kakor!"
Hihi.

Tjosan på er. Nu ska jag göra något annat.

M

Två dagar sedan jag skrev. Men det är för att jag jobbade natt i söndags, var ute igår och inte har varit på topp idag. Hihi.

I fredags, typ en timme, en och en halv, efter att vi hade stängt så smög det ut två personer från toaletten och tänkte smita ut osedda. Synd för dom att vi redan hade låst dörrarna :P Pinsamt! Man kan ju gissa vad dom hade gjort ;)

Lördags, jätteroligt! Det måste vi göra om. Var först hemma hos Eva med Jessica, Kathy, Angelica och två kompisar till dom. Sen blev det vinkällaren och sist donken. Har inte mått så dåligt som jag borde ha gjort idag.

Nu, Gossip girl och sovdags.

Imorn, jobb.

L

Kakor! Har jag bakat. Världens fulaste ^^

 

Mamma hjälpte till också, det var bra för jag började tröttna och hade fått stå där i en evighet om hon inte hade kommit och hjälpt till.

 

Jag ska lägga dem i en burk och ta med till jobbet.

 

De blev dessutom jättegoda :)


K

Nu börjar jag bli lite rastlös. Man kanske skulle gå ner och väva lite? Fast egentligen vill jag bara äta godis ^^ Fast jag har inget, dagens i-landsproblem.

J

Jajajaja. Jag fick Eva, och 30 timmar/veckan från 1 december.
Himla bra dag det här :)
Drivade lunchen, det gick bra och vi fick en bra tid.
Stod i kök under assmötet, flöt på himla fint.
Middagen vet jag inte riktigt vad jag gjorde, men bra gick det!

:D :D :D

I

*Censurerat inlägg*

H

Första rutskrapningen imorse. Mamma vaknade och öppnade sitt fönster, tittade ut och skrattade åt mig för att jag var tvungen att göra det. Men jag hade tur för det mesta av frosten hade smält, förutom på bakrutan.

Jättelugn dag på jobbet idag, förutom middagen, vilket gjorde att jag var kvar en halvtimme längre (men vad gör det egentligen?)

Dusch och sängen, hejsvejs!

G

En granne/släkting fyllde 50 häromdan, så systeryster gjorde den här och så gick mor och hon och satte upp den på deras hus:

 

Han fick den här också:

 

Fint :)


F

Fika med Bo, Lisa, Maria och Jonas idag! Trevligttrevligt. Länge sen man såg dom.
Och så är det jättefint väder ute och det gör mig glad!
Ett hemligt brev till en viss Malin har blivit postat också.

Tjo!

E

Senast jag var ledig lördag och söndag var helgen 23 januari. Januari! Men jag förstår inte riktigt varför de två dagarna ska vara de viktiga, man vilar väl lika mycket andra dagar. Men jag erkänner att det ska bli skönt att vara ledig i helgen nu. Hihi.


D

Trevlig dag på jobbet. Sen köpte jag chips och chunkey monkey-glass (jättegod) och nu kollar jag på Glee (och mår illa för glassen och chipsen jag åt :P Heh)

Ska nog åka tidigare till jobbet imorn också, kanske.. För att slippa sitta fast i en kö i en halvtimme. Kan vara värt.

Och nu kommer jag verkligen inte på något mer.
Tjosan

C

Syster sitter här och pratar och kan inte vara tyst, men det gör ingenting.

Idag har jag lärt mig en sak, hur det känns att ha händerna helt indränkta i flytande tvål. Jag hade nämligen sönder en tvålpump på jobbet. Heh. Jag tryckte på den och så kom det ingen tvål, så jag tryckte igen och då ramlade den man trycker på bort och tvål började forsa ut. Kathy lyckades inte heller laga den. Fabrikationsfel säger jag!

B

Har någon sett min tröja med en snigel och texten "follow the dots" på? Jag har letat överallt sen häromdagen då jag kom ihåg att jag hade en. Har inte sett den sen i somras.

Idag har jag sovit, städat och kollat på lite serier. Ledig, himla skönt :)
Och nu har jag tråkigt och funderar på att sova, enbart därför..

A

Är kvar på jobbet till stängning, med Eva och Jessica såklart, istället för att gå hem 23 när jag slutar. Vad är det för fel på mig? Ledig imorn/idag i alla fall som tur är. Till råga på allt stoppade polisen mig (åkte bakom och började blinka stoppade mig) för körkortsochnykterhetstest (Klarade det galant ;)) när jag skulle släppa av Eva hemma hos henne. Stackars Jessica som inte var kvar i bilen!

Var inte så mycket att göra på jobbet ikväll heller. Dom asfalterade utanför och en del hade svårt att hitta vägen till oss. Bättre det än igår då jag var helt död när jag kom hem.

En dusch och sova på det här då :) Tjosan.

Paket!

Hej sötarara läsare. Jag fick paket häromdagen! I onsdags faktiskt. Mamma och syster hämtade ut det och det väntade på min säng på att jag skulle komma hem från personalmötet och personalfesten. Jag åkte hem rätt tidigt (för jag orkade inte vara bakis 11-20 på jobbet dagen efter) och då såg paketet ut såhär:

Och eftersom ni nog inte ser vad det står så nere i vänstra hörnet står det "Kolla Åsa, jag kan också tejpa!"

Det blev Åsa lite glad över att höra ^^

 

Det här låg i det stora!

 

Vykortet

 

Och i paketet fanns:

En jättejättejättejättefin burk som jag kan ha massa sysaker i :D

 

Jag saknar dig Malin!


RSS 2.0