Say everything is alright.

Om man åker till Stockholm, köper lite saker, tankar bilen, klipper sig och går på massage på ungefär en och en halv vecka, då gör man av med fruktansvärt mycket pengar! Bäst att börja spara ordenligt till Afrika nu alltså..


Dagens låt
Klicka så öppnas den i spotify.

I am a tree reaching for the sun, please don't hold me down

Idag var det klippt! Håret alltså :)
Lägg märke till den fina tröjan också!

 

Efter det blev det en runda (och mat) på stan, och så jobb. Jag tycker om att jobba, ni är så fina kära arbetskamrater :)

 

Och så har jag nu, kvart i tolv, precis städat mitt rum och bäddat rent och lite så. Och så äter jag godis och lyssnar på musik.

 

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu, får hoppas att ni inte tycker att inläggen är alltför tråkiga ändå ;)

 

Justja! Angelica ringde imorse (hon var sjuk och tänkte att jag inte jobbade och ville ta hennes pass, men det är inte därför jag skriver det (jag jobbade redan också så det gick inte)). Jag skulle plocka upp telefonen men det gick liksom inte, och efter en liten stund gick det upp för mig att handen var helt bortdomnad ;P Så då tog jag den andra handen istället. Det är så intressant hur händerna verkligen inte funkar om man har sovit på dem..

Men nu ska jag nog vara tyst innan jag svamlar bort mig helt, och måste skriva ett nytt inlägg.


Hallå igen, hur är stan en sån här kväll i augusti när sommarn regnat bort?

Roliga saker på jobbet idag, eller lite komiska i alla fall. Det brändes bröd så att brandlarmet gick. Och så att det luktade väldigt äckligt. Jag tyckte att det var roligt, sånt livar upp vardagen lite. (Fast, inte roligt skadegjädjeroligt eller så, bara lite haha-roligt. Ni får inte tro att jag är konstig här ;) )

Efter jobbet skjutsade broder mig till min massagetid (Mycket skönt, behövligt) och när den var klar gick jag tillbaka till jobbet där jag hade låtit bilen stå kvar. (Så att jag skulle slippa leta parkeringplats eller så). Det värsta var bara att det regnade så mycket, det blir man blöt av, trots paraply.

 

Och imorn blir det klippning innan jobbet. Oerhört välbehövligt det också, en decimeter tror jag på, och så ska jag få tillbaka min lugg :) Har saknat den.

 

Klockan är bara 21:28 men jag ska nog gå och sova.

Tjingeling




Småtankar

Kollar på Glee. Det är mycket bra! Faktiskt. Tack för introduktionen Malin ;)

Men nu är klockan kvart över två, och ganska mycket dags att gå och sova, så att jag orkar med att jobba hela veckan lång.

Och jag måste komma ihåg att ta/få ledigt så att jag kan boka min Afrikaresa!

Vi ses imorn!
Kram på er.

Ps. Ni får en jättegammal bild!


Cupcakekeys

Här, det här vill jag ha. Det här måste jag ha typ!
De är ju hur söta som helst!

Klicka på bilden så kommer ni till sidan.


Fast att skicka efter det är lite dyrt, men om någon ska beställa något kan ni ju hojta till. Men, dock, finns det i affären i Stockholm?

Pollenchock

Jobbdag idag. Sov till två, så då var det bara att skynda sig upp och iväg typ. Drivade och fick 192 i merförsäljning :P Lika mycket som lördag natt! Undrar hur det gick till. Men jag har haft ett bra flow idag, har det känts som i alla fall. Det är fint med sådana dagar. Och så fick jag ju jobba med fina människor och det gör det hela ännu bättre! (Inte för att jag brukar jobba med fula människor ;) haha).

Har använt den nya väskan idag också, har känts lite för fin för mina mjukiskläder men vad gör man inte ;) Den kommer jag fortsätta ha till alla möjliga kläder så det är bara att vänja sig.

Jag känner för att läsa, kolla på Glee, duscha, tygtrycka och väva. Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Eller jo, duscha, men efter det? Svårt det där..

Och mina svartvinbär har blivit övermogna och spruckit typ :( Det gör mig lite ledsen, då kan jag ju inte äta dem! Och körsbären är dags att plocka, så att jag kan göra god saft! Får se hur det blir med den saken.
Det här är en gammal bild när bären var bäbisar!


Ekvation

+


=


Bild nummer ett: Mycket bra köp!

Bild nummer två: Jag.

Bild nummer tre: En T-shirt för er som inte ser det ;)


Och den här!

Småbarn :P


Jag bjuder på den här!

Familjen!


Det är kyligt här inatt, när Stockholm kysser mig på kinden.

Vi börjar väl dagens inlägg med lite bilder tror jag:

Malin lagar det första målet mat, laxlasagne och det var hur gott som helst!

 

Jordgubbspajen, även den himmelskt god :)

 

När vi åt sallad till lunch, jättestora. Och en glad Malin :)

Dessutom nuvarande bakrundsbild i min telefon.

 

Nga och Malin pratar i telefon med varandra! Finfina leksakstelefoner var det också.

 

Och så fortsätter vi med lite text:

Efter att vi hade lekt färdigt tog vi en fika och köpte lite saker, en klocka till Malin bland annat, och två berlocker till systers armband för min del (en bandspelare, och en tärning). Som jag redan har skrivit blev det ju ett par vita jeans för min del, helt vanliga så dem får ni ingen bild på. Två ugnsformar vet ni ju också redan om.

Och det sista jag köpte var en väska! Och den är röd. Kors i taket säger jag, men den är jättefin!

När jag visade väskan för Åsa tyckte hon att jag var väldigt Malininfluerad (men jag hittade den ju faktiskt när jag var i Stockholm med Ida, men då var jag väldigt tveksam), men det är sant att Malin övertalade mig, och det är jag glad för.

När jag visade den för pappa luktade han massor på den för att komma fram till om det var skinn eller inte, haha.

Och mamma kollade massor och sa att den var jättefin och att jag borde ha köpt en till henne med ;)

 

Vi var på Nordiska också, museet som jag pratade om, och kollade på 300 år av mode, massa broderier och plast.

Det roligaste tyckte jag var det här. Reklam från förr.

 

 

I  övrigt kan nog dagarna i Stockholm summeras med mat. Mat blev det mycket av! Och glass. :)

Det sista vi gjorde innan jag åkte hem igen var att fika, igen, och studera en bärgningsbil. Mycket intressant.

 

Kom hem precis lagom för att gå till jobbet för nattpasset, så det är därför uppdateringen är lite sen, har inte riktigt haft tid. Men varsågoda :)

 

Och till sist vill jag bara säga att sommaren gärna får komma tillbaka. Det är för kallt nu!

 


Jag minns vad jag minns, och jag har glömt vad jag glömt.

Oj vad mitt besökarantal har sjunkit nu när jag har varit kass på att uppdatera. Jag har ju inte riktigt haft tid, och det är väldigt synd. Och nu har jag inte heller riktigt tid för jag måste duscha och dyka i säng innan jag somnar ståendes. Men imorn så, då uppdaterar jag ordentligt om Stockholm, och jag lovar att ni kommer få en himla massa bilder på Malin, mat och vad jag har köpt för något så att ni får se med egna ögon.

Här sitter jag liksom och skriver och blundar samtidigt, stor sömnrisk. Så jag säger god natt till er, och försvinn inte från bloggen för den kommer komma tillbaka med full kraft! Imorn! Kram på er!

Hej dagboken

Heldag i Stockholms stad med Malin, och lite med Nga. Vi skulle ha gått på museum men det blir imorn istället, för Nga skulle inte ha hunnit följa med annars. Köpte ett par jeans för sextio kronor, värsta klippet ;) Och två ugnsformar (Fina!) och en present till lillasyster.
God mat även idag, halloumi och auberginer med sallad och rödlök i pitabröd. Det borde vi äta hemma också!
Åt också en jättestor sallad till lunch, och glass, och kladdkaka. Vi bara äter och äter :P
Men nu ska vi kolla på glee, utan att somna.
Hej svejs.

I Stockholm

Är i Stockholm. Sitter i Malins soffa och väntar på att jordgubbspajen ska bli klar. Sen ska vi kolla på ett avsnitt till av Glee. Vi såg ett innan jag blev sugen på paj. Och innan dess såg Malin på ett Criminal Minds, jag såg halva och sov halva.
Och nu sitter jag här och bloggar på en dator som gör konstiga snabelan (@<-- sånna alltså) men det är helt okej det med.
Imorn blir det museebesök och lite så!
Det är ett fint liv man lever :)  En Malin är allt som behövs.
Och nu ropar hon att pajen är klar!
Vi hörs.
Pia :D

Tröööööööött

Ursäkta bloggfrånvaron, men jag är fruktansvärt trött (för jag går inte och lägger mig trots att jag vill, för jag vill liksom inte). Just nu tvingade jag mig till att laga mat (makaroner och köttbullar, och äcklig ketchup) bara för att äta och sen ska jag dyka i säng.

En liten uppdatering skulle nog kunna vara att pappa har bytt tändstift på min bil och rengjort något annat, och nu går den mycket bättre! Det är fina grejer!

Elvatjugojobb idag, och imorn. Sen drar jag till Stockholm några dagar och kommer hem alldeles lagom för att börja fredagens nattpass.

Och nu får det nog vara färdigskrivet så att jag får i mig maten innan den blir kall.

Hej då!

If you want me

Såg filmen Once häromdagen, och jag säger i och för sig att ni inte ska göra det. Ganska tråkig. Men jag fastnade för den här låten.

Are you really here?
Or am I dreaming
I can't tell dreams from truth


Klicka på texten så öppnas låten i spotify.

Are you really here?

Extremoväder ute. Himlen har öppnat sig och det åskar. Jag känner för att ställa mig i regnet, men jag har typ pyjamas och har duschat så det är nog inte så lyckat.
Vi har gäster, mammas kusin och arbetskamrat+man. Maten var mycket god, men när regnet kom började det stänka in på mig så jag orkade inte riktigt sitta kvar där. Men snart jordgubbar och grädde :)

Igår, inflyttningsfest hos Lisaliten. Mycket trevligt. Kom hem vid två ungefär, för jag jobbade 0830-17 idag, så det gäller ju att försöka få lite sömn. Drack typ ingenting heller, så jag inte skulle må dåligt på jobbet ;)
Köpte hennes diktbok också, hoppas jag har tid att läsa igenom den snart, har ganska fullt upp.

Presenten som jag skrev om i tidigare inlägg bestod av krukan till den här, och så fixade jag en fredskalla till den, och så fick Lisa den i inflyttningspresent.
Jag måste köpa en sån kruka till mig själv!


Och såhär såg jag ut när jag skulle ta bussen in till staden:

 

Busschauffören var väldigt snäll också, jag hade bara 26 kronor på kortet (Fy på dig Åsa som sa typ 50), och det kostade 28, så jag fick betala från nästa station :) Tacktack.
Och Bror var snäll som skjutsade mig till Lisa. Tack honom också :)
Och jobbet var snällt för jag fick börja jobba två timmar tidigare (för jag var där så dags med tanke på bussåkandet). Tack.
Och varsågod till alla jordgubbsätande troll ;)




Bustas!

 

Jobb 17-21 och precis hemkommen efter utekväll, mycket trevligt. Jag borde rita dit Jessica på bilden också, men det är rätt sent och jag är mycket trött så jag orkar inte riktigt. Mia borde också få ett litetlitet hörn, för henne såg jag knappt.

Det här får vi göra om snart!

 

Chill out :P Inflyttningsfest hos Lisa imorn då. Jobb 17-21 innan dess, får se vad som händer.

 

Nu ska jag duscha och sova och vara pigg imorn. Hejdå!

 

Ps förresten! Grattis på födelsedagen Maria! :)

 

Ps igen: Jag kommer inte ihåg inlogg och lösenord till bustabloggen :( "tåriögat"


Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll.

Idag skickade syster med ett busskort alldeles ensamt med bussen hit till Simonstorp så att jag kunde ta bussen in till staden, hon hade nämligen fått med sig båda kort. När jag var halvvägs hoppade hon också på bussen och vi for iväg till Hageby Centrum, hon har tjatat om att åka dit och nu passade det bra. Jag införskaffade mig ett par bra byxor på rean, en present (hemligt med andra ord), och lite textilfärg. Sen blev jag hungrig så jag åt :) (Smart att göra när man är hungrig). Åsa var också hungrig så hon åt med (Fast hon åt från min tallrik, men vad gör man inte för att slippa ha en tjurig lillasyster med sig i affärerna). Mycket gott var det i alla fall.

 

 

När mamma slutade jobbet mötte vi upp henne på Halvars (goda apelsinchokladglassen <3) och bror1 och bror2 (min nya bror antar jag) kom och åt glass med oss :) Ettan fick betala för vi hade inga kontanter.

 

Och så drog vi ut till Maxi för att handla mat, och jag köpte ett par Afrikasandaler (för jag ska dit, i Mars, måste typ bara boka resan, spara pengar och få ledigt), och två t-shirtar. Jag vet inte varifrån jag har fått mitt shoppingsug! Brukar verkligen inte finnas där.

 

Och så åkte vi hem och Bror1 kom och hälsade på och åt mat med oss, sen skulle han in och spela volleyboll med folket, men jag är för trött så jag orkade inte följa med :( Ska nog gå och sova snart så..

 

Och vad hände med åskvädret? Hade hoppats på megaregn, men det mullrade bara lite och kom några stora droppar på taket, och så var det bra med det. Helunderligt. Växterna behöver ju lite regn. Men jag hoppas på att värmen håller i sig. :) Det blir fint.

 

Kram på er!



Tjo.

Haha, bara bilder på mig de tre senaste inläggen. Vad hände där? :P

Så därför får ni de här också:


Dom har precis slagit ut, typ dom enda blommorna som inte har torkat ihop och dött.



Och mitt svartvinbärsträd mår bra också, men det har jag faktiskt vattnat, och några av bären börjar bli svarta. Mumma!

Sol och bad, kexchoklad!

Fast någon kexchoklad har jag inte ätit, men det rimmade så fint :)

Dagen idag har bestått av sol och bad, och så grillade vi kyckling till middag. Frukosten bestod av mammas glömda matlåda. Och imorn blir det tyvärr inget smultronställe som vi hade bestämt. Men det är fint väder och jag är på bra humör, lite trött bara. Jag älskar värmen, helt underbart. Förstår mig inte på er som inte tycker om den. Visst, det kanske är lite svårt att sova när det är varmt i rummet, men dagarna är ju helt underbara :) Hoppas på fint resten av veckan, en bra jobbvecka för fint väder, bara 17-21pass typ :) Och imorn är jag också ledig, precis som idag. Och på fredag är det inflyttningsfest.

Ett ganska rörigt inlägg kanske, men vad gör det?




Jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i.

Varm dag på jobbet! Men jag fick ju jobba med Nicco så det gjorde inte så mycket ;)

Och inte stod jag direkt mycket i kök/kassa som det stod på bemanningsplanen heller, jag backade mest drive och sen fick jag driva själv. Men det är helt okej :D

Kom hem, fick familjen att möta mig vid sjön så nu är jag nybadad och avsvalkad, och imorn är jag ledig.
Fast imorn ska det nog regna, men det gör inte så mycket det heller.

Bästa idag var nog Gurkan.
Hon: Det går bra att köra fram
Gästen: Ehm, jag har inte beställt än
Den var fin :D
Och att en bil ville ha en Whopper, och bilen bakom ville ha en BigMacJunior. Det var också roligt.


Nu ska vi grilla korv och äta den tillsammans med klyftpotatis (och jag tänker ta av pastasalladen dom åt förut) Tjotjo.


Om tiden vill ifatt.

Och så har jag fått min ålder gissad till fjorton, femton. Vad hände där?


Sommartider, hejhej, sommartider :)

Nu har jag badat. 24 grader varmt i vattnet. Jätteskönt!
Dock så skar jag mig på en sten på mittentån (långtån? Men den är ju inte längst..) så det svider lite. Efter det tog jag på mig mammas foppatofflor och badade med dem på, funkar finfint (Dessutom flyter dom).

Blir väl att sova snart, är rätt trött.

Vill också passa på att säga "Tack!" till mamma som har dammsugat mitt rum och städat upp helt i syrummet :D

Vi har solen i ögonen!

Såhär varmt är det ute:



Och nu blev visst bilden sned, men strunt samma! Ni ser ju ändå.

När jag klev ut från Maxdörrarna efter jobbet idag blev det ett "Puh, var varmt det är, kan jag gå in igen?" typ. Men jag tog en sväng till Panduro istället och köpte schabloner och textilpennor :) Nu är jag hemma och ska gå ut och sätta mig igen, kanske ta en sväng ner till sjön för ett dopp?

Bonusbilder :D

Bonusbilder!






Du säger väl till om jag ska gå.

Så igår var premiären! Bättre än genrepet (men det kan ha berott på publiken och stämningen tror jag nog.)
En publik på niotusen. :)

Dagen började med att systeryster och jag åkte buss in till stan, åt frukost på Fräcka Fröken och sedan tog vi tåget till Linköping. Det var inte svårt alls att hitta till Stångebrofältet. Jag var lite orolig för det men dels var det jättenära och jättebra skyltat (Till Cloetta Center i alla fall, men det är ju typ samma).


Där köade vi i typ en timme (Satt och köade så ingen fara där) och när vi kom hann vi få band. Banden ger, för er som inte vet, inträde till en fålla som de har satt upp närmast scenen. Åttahundra personer fick plats i den, och det är såklart för att man inte ska behöva stå och hålla sin plats i väntan på Winnerbäck, huvudattraktionen. Så då kan man gå runt, lyssna på de andra, äta och gå på toa och lite så. Mycket bra idé av dem! Även om banden inte fanns skulle jag nog inte stå och hålla min plats i en evighet, men nu visste vi ju att vi skulle hamna rätt nära scenen, och det är ju det bästa :) Vi väckte också Fredrik Reinfeldt.


Efter att vi hade lyckats få band gick vi för att kolla runt lite, och äta lite. Fishandchips blev det för oss båda. Mycket bra idé det också, så blev energierna på topp!




Vi lyssnade också på Love Antell, Dundertåget (kunde jag ha varit utan), Laleh. Och Melissa Horn! Henne hade jag sett fram emot och hon var väldigt duktig hon med!


Och tillslut kom Winnerbäck ut på scenen. Även fast jag visste vilka låtar som skulle komma så var det superbra! Och nu är det inte hemligstämplat längre så. Han började med att stå på scenen med sin gitarr och sjunga några låtar helt själv. Sen mitt i en låt, när refrängen kom, började bandet spela och skynket som de hade hängt upp föll, lampor började lysa, som ett stort "pang" blev det. Underbart.


Några av låtarna var Kom Änglar, Från kylan in i värmen, Elegi, Elden, Kom ihåg mig. Jag blir lyrisk bara av att tänka på det :) Men jag förstår inte riktigt dem som orkar med att gå på alla konserter. Visst, jag skulle nog kunna tänka mig en till, men alla? Nja..




Jag hoppas också att Ida blev glad, hon ringde lite då och då och lyssnade via telefonen. Jobbade och kunde inte gå, så en liten konsert fick hon ändå :)

Och hela spektaklet avslutades med mycket tryck i låten, och fyrverkerier! De var jag dock inte beredd på men vilken avslutning! Den kunde inte ha varit bättre.


Sen fick vi åka med snälla Jonatans föräldrar hem. :) Och så var det bara att varva ner och gå och lägga sig. :D


Bo-Ko!

Här får Bo ett inlägg. Honom träffade jag idag efter jobbet. Vi åt glass på Halvars (som jag glömde fota, tänkte inte på det) men vi hade parkerat lite konstigt så vi tog våra bilar och åkte över gatan och satte oss på trotoaren där (Bo är nämligen gräsallergiker, och så typ "vaktade" vi våra bilar ;))

Ni ser ju osynliga mig sitta där också ^^

 

Vem vet? Jag kanske blir lite mindre blek efter idag :)

 

Jobbet var fint också. Jag och Angelica i driven, och sen nålade jag upp A-K:s byxor som jag ska lägga upp, och tog hem tre skjortor till som också ska lagas. Det är fint det, men jag glömde dem i bilen så jag får gå och hämta, men det är ju inte så långt. Skönt med ett 11-14 lite då och då :)

 

Nu ska jag gå och äta något :) Tjotjo.


Konsten att rosta bröd

Jag skulle äta en macka för jag har inte orkat äta något än (för jag började dagen med att göra två rostade mackor som var äckliga så dom slängde jag), så jag satte i första i brödrosten och tog upp den efter halva tiden för jag tänkte att den skulle vara klar, men det var den icke så jag körde ner den igen, och glömde bort det så den brändes. Då provade jag igen och tänkte att den klarade sig själv hela tidn, och den brände jag också. Så kom systeryster och sa att jag hade för varmt och för att brödrosten hade hunnit bli varm och för att jag bara rostade en macka. Och så rostade hon en åt mig och den blev bra :) BrödrostsgurunÅsa. :)
Jag kanske skulle ta en till för jag blev inte så mätt på en...

Kom ihåg mig

Det var magiskt! Fruktansvärt bra. Jag längtar massor tills premiären på torsdag och det är helt klart värt att gå om någon känner för att följa med (Jag har ännu inte hittat någon att gå med)
Mer än så får jag faktiskt inte säga om genrepet med Winnerbäck, för vi har lovat att inte nämna något om låtlistan eller hur det var upplagt, men det kommer att bli superbra!

I övrigt var det en väldigt bra dag, bästa på länge.

Ida och jag tog bussen till Stockholm. Innan det stannade jag på vägen in till stan och köpte frukost (en macka och vatten) och så parkerade jag på Max och gick till bussen där jag mötte Ida som hade jobbat tills då. Det var inte alls stelt eller någonting, helt klart rätt person som jag valde!
När vi kom upp till Stockholm hittade Ida direkt till Åhlens och så hittade vi drottninggatan där vi gick omkring i en timme ungefär, och jag hittade en finfin klänning på rean på indiska som jag såklart köpte! Sen blev vi hungriga och hittade en fin uteservering att äta på. Jag åt kycklingpasta och Ida åt kycklingpaj (men det smakade uppvärmt (typ micro) så det var inte riktigt värt pengarna, men vi blev mätta i alla fall)

 

När vi hade ätit klart hade alla affärer stängt. Vi tänkte inte riktigt på att det var söndag, men det gjorde ingenting så vi bestämde oss för att gå och äta glass någonstans (eftersom det är sånt som hör till sommardagar som denna). Då råkade vi gå förbi ett marknadsstånd som höll på att stänga, så de sålde ut sina jordgubbar (två liter för tjugo kronor!) så vi nappade på det istället. Och så gick vi dit bussen skulle avgå från och där fanns donken där vi köpte glass till gubbarna. (Vi blev supermätta av gubbar och glass så vi slängde det vi inte orkade)

 

 

Sen hittade vi till bussen och klev på.

 

Ida: Är det här bussen till Winnerbäck?

Chaufför: Sätt dig så får du se.

 

Och det var rätt (himla tur det).

 

 

Och vi åkte och åkte ut till ingenstans, till en innegolfbana och där inne hade de byggt upp scenen. Genrep som det var så. Vi bjöds på lite godis och så om vi ville ha.

 

 

 

Sen fick vi inte fota något under själva konserten och vi får inte avslöja något om låtlistor eller upplägg eller något. (Det har jag säkert redan skrivit men det tåls att upprepa). Och när allt var klart kom Lasse själv ut och pratade med oss. Det märktes att han var väldigt nervös (svårt att stå still), men vem skulle inte vara det? Om alla skulle vilja fotas med dig, och samlas i en ring kring dig, liksom.

 

 

 

Tjej: Du råkar inte ha ett plektrum i fickan?

Lasse: Joo..

Och så gav han det till henne. Då var det någon mer som också frågade och så vips kom det fram en person med en hel påse så att alla fick ett var :)

 

 

Sen blev vi tillbakaskjutsade till Centralstationen, där Ida och jag köpte godis och gick för att vänta på bussen.


Väl hemma gick jag tillbaka till Max (och bilen) och där var Jessica och Eva, så jag fastnade där i två timmar, hur det nu gick till. Nu är klockan i alla fall 04:50 så det är väl bara att krypa i säng :)
God natt.

Ps. Det här blev väl typ det längsta inlägget någonsin!

 

 


The hunchback

Det här är kvalitetsbarnprogram!

 


Årets första dopp

Så har jag badat för första gången i år också :) Kände för att göra det hela dagen idag, med tanke på hur varmt det var, så när jag kom hem bytte jag om till badkläder och morgonrock, tog med mig schampo och tvål och åkte ner till sjön. Jag lät till och med Åsa köra bilen, lite småläskigt men det gick ju bra ;)
Och själva badandet var jätteskönt, så nu sitter jag här, avsvalkad och pepp på imorn (Måste bara komma ihåg saker som jag ska ta med mig, får inte glömma något viktigt som typ kameran.

Första halvan av dagens arbetspass var jag serveringsvärd, så blir det när man tar extrapass ibland. Men sen fick jag köka eftersom David inte riktigt visste hur han skulle göra annars eftersom det var mest nya människor som jobbade, så Malin fick ta över serveringen. Och det klagar jag verkligen inte på :) Mycket bättre att stå i kök, även fast jag är glad över att få ha serveringen halva dagen (det är lite slappare och man kan gå runt och göra lite småsaker här och där).
När klockan var typ sju blev jag tillfrågad att ta en timme till, för Brönnert ville gå hem, så jag tänkte på det i en timme och så vips blev det ett 11-21:15pass, lite långt tycker jag nog.

Nu är jag jättetrött och ska snart krypa ner i sängen tror jag.
Nattinatt.



PS. Imorn får ni nog ett riktigt långt inlägg om konserten, om jag orkar, annars kommer det väl på måndag ;)

Jag ska ingenstans, jag bara bryter lite is.

Jag bara måste säga till er att lyssna på de här två!
Klicka på bilden så öppnas låtarna i spotify.


Spenderbyxor del två

Började dagen med ett kortpass, 11-14. Det är bra med så korta pass ibland, men bara ibland.

Sen åkte jag upp på stan och mötte systeryster för att  gå runt och titta i lite affärer. Vi åt sallad (egentligen skulle jag säga att jag åt, men hon åt nog mer av min sallad än vad jag gjorde)

Hennes öga ser inte ut sådär längre, hon blundar med det.

 

Sen hittade jag tre T-shirtar och lite grejer på Lusch (hurdetnustavas. Jag gillar den affären!) Tröjorna är från NewYorker i alla fall. Jag har köpt en fruktansvärt massa saker de senaste dagarna. Hur gick det till? Inte alls likt mig..

Och så köpte vi jordgubbar, så min kvällsmat bestod av jordgubbar, vattenmelon och en macka :) Det var gott. Och efter det spenderade jag kvällen med att sova i soffan. Imorn tänkte jag försöka mig på att spendera lite tid i solen innan jobbet som börjar 17. Det kan jag nog lyckas med, för jag drar mig mot sängen om tre sekunder.

Ett, två, t...


RSS 2.0