Zebror på tv

Bra där, jag lyckades blogga i en vecka. Den veckan Johan inte var hemma.

Idag har jag klippt mig, frisören lyckades klippa sig själv i fingret :/ Då känner man sig säker. Men det blev riktigt bra!

Vi har också fått nycklarna till vår nya lägenhet! :D Så på torsdag flyttar vi mig och på lördag flyttar vi Johan och sen bor vi tillsammans på riktigt. (Johan undrar här om jag skriver om hur söt han är, så det kan jag väl göra. Han är jättejättesöt!) Åsa, mamma och pappa var här och kollade på lägenheten och den gillades. Är några småsaker som skulle behöva fixas men annars kommer det nog bli toppen! Bjöd dom på mat också. Pressad potatis och lax i citronsås. Mums :)

Nu ska jag gå och ta en chokladbit och mysa ner mig i soffan bredvid Johan. Puss på er!

<3

Min Johan är hemma igen :) Eller ja, för tillfället är han inte det.. för antingen är han på jobbet, på besiktningen eller på väg hem. Men han är inte i Finland längre :) Och han köpte med sig toblerone, mums :)
Så nu tycker jag att han kan komma hem så jag får umgås med honom hela dagen tills det är dags för mig att gå till jobbet, för vi kommer nog inte se så himla mycket av varandra i helgen. Han kommer gå till jobbet innan jag har kommit hem, och sen sover jag hela dagen. Ungefär. Jaja.


Grr

Mina glasögon ligger här bredvid mig och jag får känslan att jag ska ta på mig dom hela tiden, men jag har ju linser på mig så jag tror inte att det skulle bli så bra?

Nu ska jag göra en tigerkaka tror jag. Måste hålla mig sysselsatt, då kommer Johan hem snabbare :)

Hihi.


Hate me tomorrow

Zonterapi. Konstiga grejer. Fick ett presentkort på det i julklapp av mor och far, och jag var på den idag. Hon pratade ganska mycket, det kittlades inte så mycket som jag hade trott. Jag tycker att det är väldigt konstigt att kroppen ska kunna reagera för att man trycker på punkter under fötterna liksom. Men visst, hon lyckades få min mage att kurra, och det gjorde ont när hon var runt nacken, axlarna liksom, så visst det kanske funkar. Kommer jag gå dit igen? Tveksamt.


See what's good for you

Jag fick inte sova i Åsapåsas säng igår. Hon sov helahelahelahela kvällen och natten och det är så mycket saker i hennes säng så jag fick inte plats. Soffan är inte så bekväm som man kan tro. Det är inte heller så kul att jag drömde en mardröm (kommer inte ihåg den riktigt) och vaknade skräckslagen och inte vågade somna om (fast det gjorde jag ju). För som ni kanske förstod där så följde jag med mamma hem igår och sov kvar där. Åt kycklinglasagne och fick med mig köttfärssås hem som jag ska äta till lunch.

Gick upp före sju för att alla dom skulle åka till sina jobb. Funderar på att sova en liten stund till (Hemligt, säg det inte till någon)

Men jag har redan hunnit med att fixa bredband och el till den nya lägenheten :) Johan kommer hem ikväll. Vad jag ska göra därimellan är den svåra frågan!


Ingenting, först kom ingenting.

Sov inte så bra, vaknade tidigare än jag ville idag. Kan det vara för att grannen lyssnar på jättehög musik? Kanske. Nu är jag i alla fall vaken och uppe och har ätit både frukost och lite chips. Klockan två ska jag äta lunch med Lisa :)

Sitter också och hoppas på att mamma ska svara "Ja" på mitt sms, där jag frågade henne om hon ska handla efter jobbet och vill ha med mig. Jag har inte så stort hopp dock, brukar bli ett nej på den :P Jag borde haft kvar bilen och inte låtit Johan ställa den på flygplatsen. Då vet jag det till nästa gång.

Idag är det onsdag, vilket innebär att det är torsdag imorn och då kommer Johan hem. (:

Ja nu svamlar jag väl bara. Tjarrå!

Varje gång jag möter din blick

Saker jag ska göra imorn (alltså efter att jag har vaknat):

- Köpa fuktighetskräm (på lush antagligen, min är nästan slut och det kliar överallt på mig)
- Luncha med Lisa :)
- Tvätta
- Köpa mat
- Laga mat (antagligen)
- Fest??
- Försöka få en klipptid

Och antagligen en del andra grejer. Får se hur det blir :)

Ingeningeningenalls

Egentligen är det lite märkligt hur lite spår några människor kan lämna efter sig i ens lägenhet. Min hyresvärd hade lägenhetsvisning här förut. Det enda jag märker att någon har varit här på, är att badrumsdörren var stängd och min fåtölj snurrad åt fel håll. Läskigt är vad det är!

Den här bilden är lite mindre än ett år gammal. Det ser nästan likadant ut fortfarande.


It's what I am

Det är rätt svårt att sova när man först blir väckt av att en hund skäller i lägenheten bredvid och barn som skriker utanför. Idag står städning på schemat, lite i alla fall. Ska plocka undan li te grejer och diska för dom ska visa min lägenhet för någon lite senare. Då är jag på jobbet så jag får inte veta vem det är. Annars har jag nog inga direkta planer för dagen, klä på mig, äta, jobba. Får se om Maria och jag kan vara lika grymma på att stänga som Gurkan och jag var igår! Och då hade vi ändå glassmaskinen att tömma också!


Hej

Nu är det bara dött på jobbet, hela tiden. Så vi kom därifrån en halvtimme efter att vi hade stängt. Superskönt! Men inte har jag gått och lagt mig än för det, råkade ju sova 13 timmar inatt och två timmar till på eftermiddagen, men trots det är jag rätt så trött.

Just nu kollar jag på "Mammor och minimodeller". Det är ganska sjukt program faktiskt. En mamma lägger fem, sextusen i månaden på sin dotter.. och då var inte ens maten inräknad! Så typ smink, kläder och sånt. Sjukt med tanke på att barnen är typ sju, åtta år!


Take, take, take it all.

Nu ska den här flickan (som idag är lite äldre för det är en gammal bild) gå och fika med Bo och sen gå på bio och se Sherlock Holmes. Bo har redan sett den men tyckte att den var bra och villig att se den igen så :D


It's time!

Det kanske är dags igen? För bloggen, kanske. Åker ju snart till Sri Lanka i två veckor, därifrån kanske det kan vara lite roligt att blogga. Och just nu har jag så himla tråkigt så jag inte vet vad jag ska göra. Eller jo, jag behöver diska, städa (för dom har en lägenhetsvisning här hos mig på tisdag, och då är det ju fint om det är lite städat) och så behöver jag äta. Det jag funderar på att göra är dock att gå och lägga mig en stund till, jag behöver vända dygnet lite (från att ha gått och lagt mig tio varje kväll den senaste tiden för att Johan har behövt gå och sova då) för nästa vecka är det nattjobb som gäller.

Om två veckor flyttar jag och Johan ihop! :D En vecka efter det åker jag till Sri Lanka, inte den bästa planeringen där kanske. Längtar! Inte för att Johan inte redan bor här hos mig och har gjort det sen början av januari.

Jag känner också för att köpa saker, helst något dyrt, men jag vet inte riktigt vad det skulle vara.

Får se om det kommer några fler inlägg än det här den närmaste tiden :) Tjohej.


RSS 2.0