Lima

Nu är vi i Lima, Perus huvudstad. Vi åkte klockan sju imorse (sorgligt att lämna det fina hotellrummet) och kom hit vid nio. Det är visserligen hotell här också, men en storstad är ju alltid en storstad. På vägen hit festade en del väldigt mycket i vår buss, och resten irriterade sig. Det gick så långt att en person spydde på golvet och från och med nu kommer det finnas vissa restriktioner, tack och lov. Det dom kommer få ägna en del av den enda dagen i Lima åt är att städa vår buss, så jag hoppas det blir lärorikt på något sätt! Men dom var redan lite skamsna så det tror jag.
 
Imorn är planen att shoppa lite här, två kvarter bort. Vi har ingen lust att ge oss in i den riktiga smeten. Vi är verkligen mitt i stan, men det är 8 km till centrum härifrån, med galet mycket trafik. 
 
Det verkar vara bra wifi på det här hotellet, räcker ända till rummet :) och vi åt på burgerking för en timme sen, ingen var så himla hungrig, och dom flesta mår lite sådär i sina magar. Hoppas det blir bättre imorn. 
 
Puss och kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0